Vrolijk het nieuwe jaar in met Ester Gould en Sarah Sylbing; de makers van de serie ‘Schuldig’

Rottenberg&Witteman trappen het nieuwe jaar af met twee topgasten:
Ester Gould en Sarah Sylbing , gelauwerde documentairemakers, de vrouwen achter de serie Schuldig (2016) waarin ze een aantal bewoners uit de Vogelbuurt in Amsterdam Noord langdurig volgden in hun strijd om het bestaan. Een wereld waarin schulden en een gebrek aan geld alle aandacht en energie opslurpen, een wereld bevolkt door deurwaarders, hulpverleners en schuldeisers, maar ook een wereld met mensen vol veerkracht en overlevingskunst.
Gould en Sylbing wonnen met de serie niet alleen alle journalistieke prijzen die er te winnen zijn, maar openden tegelijk de ogen van beleidsmakers en publiek. Ze ontketenden een nationale discussie. Nu zitten ze midden in het maakproces van een nieuwe serie over de toenemende kansenongelijkheid in het onderwijs.

Voor iedereen die niet op wintersport of naar de Bahama’s gaat: de leukste nieuwjaarsreceptie vindt plaats op 2 januari in het Torpedotheater. Live muziek, oude oliebollen en champagne zonder bruis, een nieuwjaarsduik in de Oudezijds en een proost op een toekomst vol voorspoed, gezondheid en welbehagen!

reserveren@torpedotheater.nl
(niet mee wachten want: vol = vol).

(Zie: https://www.human.nl/schuldig/over-schuldig.html om alles terug te zien of te beluisteren) 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *