ROTTENBERG& SONJA BAREND over JE ZIET MIJ NOOIT MEER TERUG, 7 februari in het Torpedotheater

,
Hoe is het om een heel persoonlijk boek te schrijven
over je eigen leven als jij altijd degene was die de vragen stelde aan anderen?
Niemand minder dan Sonja Barend was mijn gast in het tot de nok toe gevulde Torpedotheater als schrijfster van het aangrijpende boek over haar jeugd en carrière: Je ziet mij nooit meer terug (2017). Het werd een  intiem en persoonlijk gesprek. Wat een mooie avond in het Torpedotheater, Maria Kraaijkamp met haar op maat gemaakte lied over de foto van de vader van Sonja en Pieter Klop en Alexei met hun versie van de Comedian Harmonists.
We gingen in de herkansing op 7 februari 2023 (omdat ik op 6 december de voorstelling af moest blazen omdat ik op laatste moment positief op covid testte)